måndag 26 oktober 2009

Parken

Att gå med vårat gäng på 4 hundar till parken varje dag är mist sagt ett äventyr! Först ska man se till att komma dit utan att få en utskällning...som jag lyckades få idag när Lucy satte sig och kissade utanför ingången till en affär...tur att jag inte förstod ett ord av vad han som ägde affären sa för de var nog inte så snälla saker..haha...
När man väl kommer till parken så gäller det att hålla reda på alla hundarna..de första som vanligen händer är att de springer raka vägen till en sandlåda där det är massa saker som man ska ha när man tränar men som hundarna tycker är deras så de skrämmer livet ur alla duktiga männsiskor som försöker träna. När vi väl har tagit oss förbi det försa hindret så gäller det att fokusera på vattenpölar och bajsbuskar sammtidigt. Villket oftast går i kras och hundarna ligger glada och nöjda i en vattenpöl och myser eller i värsta fall att de äter eller rullar sig i uteliggarbajs.
Sen kommer fåglarna..våra hundar älskar att jaga fåglar och de trycker in öronpropparna och sticker och tycker att det är superkul!
Idag fick de också för sig att de skulle hoppa ner i dammen vid slottet och jaga vattenfåglarna..när vi väl lyckats få upp dem därifrån och är påväg hem så springer de rakavägen till sandlådan igen och JAAAA vad glada vi blev när 2 sandmonster kom tillbaka...vi fick spendera ett bra tag med att duscha och schamponera hundarna när vi kom hem..men nu ligger de iaf och sover och är trötta! Haha ja de är så himla roligt att ha hund ibland=)

Nu ska jag försöka plugga lite innan det är dax att gå till gymmet!

1 kommentar:

  1. låter som ni har roliga parkdagar.. :)
    spänning iaf!

    SvaraRadera